Selecteer een pagina

Noord-Brabant – Algemeen

Ik heb ook een aantal foto’s van plaatsen in de provincie Noord-Brabant waar ik maar één of misschien een paar foto’s van heb. Dit is niet genoeg om er een hele pagina over die plaats alleen mee te vullen. Het zijn soms toch wel leuke foto’s, vandaar dat ik deze plaats op deze pagina over Noord-Brabant in het algemeen. 

Eindhoven – Klokgebouw

Eindhoven is een grote stad, waar ik ook vaak geweest ben in verband met de festivals, zoals bijvoorbeeld Dynamo Metalfest en Oktoberfest. Ook hier moet ik nog wat meer foto’s van maken. Ik wilde jullie alleen deze foto niet onthouden. Deze is gemaakt in de straat bij het Klokgebouw.

Eindhoven - Buiten het Klokgebouw

Hollywoud – Almkerk

Hollywoud in Almkerk is een service bioscoop. Dat wil zeggen dat je consumpties en kleine gerechten zoals friet, snacks en tosti’s kunt bestellen vanuit je comfortabele bioscoopstoel. Je drukt op de knop, je bestelling wordt opgenomen en je kunt prinsheerlijk je film verder kijken onder het genot van een drankje en/of versnapering. Het is ook een erg gezellig bioscoop met allemaal kleine lampjes. Geweldig! Ik heb al foto’s van deze bioscoop toen de bioscoop nog wat kleiner was, in 2009.

Almkerk - Bioscoop Hollywood 2009

In 2015 ben ik er weer eens geweest. In 2015 waren ze verhuisd naar een ander (groter) pand. Het is een succes en dat snap ik helemaal! Wil je er zelf ook eens heen? Kijk dan even bij hen op de website welke films er draaien en waar de bioscoop precies ligt.

Almkerk - Bioscoop Hollywood in 2015

Noord-Brabant

En dat waren de mooie kleine dorpjes en dorpen met maar één of een paar foto’s van Noord-Brabant alweer. Ik hoop in de toekomst nog wat meer foto’s te kunnen maken van de plaatsen die hier op deze pagina staan, zodat het aantal genoeg wordt om een eigen pagina voor deze plaats te maken.