Selecteer een pagina

Reizigers van wetravelled.com:

Edwin Tijsma & Patricia van der Velden

Wij, Edwin Tijsma en Patricia van der Velden, zijn de reizigers van Wetravelled.com.

Wij zijn een stel met veel gemeenschappelijke hobby’s en interesses waarvan reizen wel de voornaamste is, vandaar ook dat we deze site zijn begonnen.

Daarnaast houden we allebei erg van muziek, Patricia zingt en Edwin speelt gitaar. Andere gezamelijke hobby’s zijn tekenen, borrelen met vrienden, bioscoopje pakken, heavy-metal concerten en festivals.

Patricia, moeder van Kim en Guido, is een Crea-Bea op het gebied van kleding ontwerpen en maken, foto’s bewerken en bloggen. Edwin doet graag aan fitness en motorrijden.                                                

Gastreizigers van wetravelled.com:

Guido de Greef

Ik ben Guid, 43-jarige tegen wilje dank, vrijgezel, afgestudeerd (radio)journalist, werkzaam als redacteur bij de Belastingdienst, én als vragenmaker voor verschillende pubquizzen en niet nader te noemen televisiequizzen, woonachtig te Eindhoven. Ik ga niet graag op foto’s, maar wie een beetje rondkijkt op internet vindt wel wat Guidjes. Het is alleen dan de vraag of ik dat ben. Ik blog voor Ondergewaardeerde Liedjes en heb een brede interesse, variërend van muziek, films, (pub)quizzen, kunst, aardrijkskunde, literatuur, geschiedenis, afgelegen eilandjes en politiek tot honderdplussers. Ik weet helemaal niks van auto’s.

Ik ga elke dinsdagavond pubquizzen in Café De Wildeman en soms op donderdagavond pubquizzen in de Carrousel. Op dagen dat ik niet in de sportschool ben, ga ik hardlopen. Daarnaast klooi ik wat aan met m’n skateboard. Ik ambieer een carrière als schrijver, muziekjournalist of radiopresentator. In die uitvoering. Droomjob: vaste speler in een Nederlandse variant op BBC-quiz Eggheads. Bescheidenheid siert mij. Ik heb ook een eigen website, waar ik al mijn blogs plaats.

Fotografen van wetravelled.com

Bij de foto’s kun je meerdere namen zien staan van mensen die foto’s hebben aangeleverd voor de website. Dit zijn de mensen achter de foto’s:

Helen Chang

Peter ’t Jong

Eric Dees