Selecteer een pagina

Blog – Spanje – Mallorca – Kraamvisite

‘Kraamvisite’

11 t/m 14 oktober 2013

Mijn zus is op 19 september bevallen van een tweeling, genaamd Iris en Nerea. Natuurlijk willen we de kersverse meisjes bewonderen. Dit blog gaat over onze kraamvisite op Mallorca.

11 oktober 2013 – Aankomst & Nerea 

Vandaag komen we aan bij Sandra en Javi. Ze zijn al aardig druk bezig geweest met het opknappen van hun huisje. Het ziet er al stukken beter uit. We moeten alleen wel erg lachen om het laminaat wat Javi gelegd heeft. Het is strak tegen de muur aan gelegd, waardoor het niet kon uitzetten. Het was helemaal omhoog gekruld en daarna weer met schroeven vastgezet. Leuk voor het programma “Help, mijn man is klusser”. Maar goed, oefening baart kunst en eerlijk is eerlijk, de rest ziet er erg goed uit.

Iris moest meteen na de geboorte geopereerd worden omdat ze een open buikje had. Nerea heeft ook een aantal weken in het ziekenhuis gelegen, omdat Sandra daar lag te herstellen na de keizersnede. Sandra is inmiddels thuis en Nerea ook. Haar kunnen we dus als eerste bewonderen.

12 oktober 2013 – Lluc Major & El Arenal

We beginnen vandaag met een wandeling door Lluc Major. Het is feest en de straten zijn mooi versierd.

Hierna gaan we naar El Arenal. Javi moet gewoon doorwerken in het restaurant en wij gaan mee, even de boulevard op. Even proosten op onze nichtjes.

Natuurlijk gaan we hier weer even gezellig borrelen op het terras aan de boulevard.

’s Avonds is het feest in Lluc Major. Dat was ook erg gezellig! Er speelt een bandje en het hele plein is gevuld met terrasjes en gezellige mensen.

13 oktober 2013 – Iris

En dan kunnen we eindelijk ons andere nichtje, Iris, bewonderen. Ze heeft nog wel een sonde, maar ze geven ook een nepflesje, zodat ze de zuigreflex niet verliest. Wat een pukkie.

En een boefje! Ze steekt stiekem haar tong naar me uit als ik de andere kant op kijk.

14 oktober 2013 – Vertrek

En dan zit het er ook alweer op. Het waren ook maar een paar dagen natuurlijk, maar we hebben in ieder geval onze nichtjes kunnen bewonderen.